Fırıncılık
1 sayfadaki 1 sayfası
Fırıncılık
Fırıncılık hakkında bir blog açmış bulunuyoruz. Çünki fırıncılık tahmin edildiği gibi bir meslek değildir. Daha geceden uyanılıp 5 gibi saatlerde yani. Dükkan açılır hamurlar yoğrulur hazırlanır vepişirilip ekmek yapılır. Saat 7 gibi ekmekler hazır olmalıdır belkide daha erken sonrada dağıtıma çıkılır anlaşmalı marketlere vs. ekmekler satılır. Tabiki birde yeni gelişmiş büyük fırınlar vardır bunlar dışarı marketlere ekmek satmaz sadece kendileri müşterilerine satarlar ekmekleri gayet kaliteli ve hijyeniktir. Sadece ekmek değil hamutla yapılacak tatlı, börek, poğaça vs. de satarlar bu fırınlardan alınan ürünler çok kaliteli ve lezzetlidir gerçekten. En kaliteli fırınları bulup buralardan alışveriş yapalımki içimiz rahat olsun. Fırıncılık adına herşeyi bu yazıda gördünüz herkese kolay gelsin.
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz