Kavurma Nasıl Yapılır
1 sayfadaki 1 sayfası
Kavurma Nasıl Yapılır
Evet sizler için çok kaliteli bir kavurma blogu açmış bulunuyoruz neden böyle bir blog açma gereği duyduk derseniz öncelikle insanoğlu doğası gereği etcil bir varlıktır ve çok büyük bir kesimi eti çok sevmektedir etinde en lezzetlisi bana göre kavurmadır. Kavurmanın tadı mükemmeldir özellikle kurban bayramlarında yapılan kavurmalar efsanedir. Peki nasıl yapılır bu kavurma. Az yağ hafif su ve tuz tencereye konduktan sonra kuşbaşı özenle doğranmış etler atılır tabiki etler biraz yağlı olmalıdır tüm yağını alırsanız etin olmaz çünki yağ hem tad verir hemde kendi yağında yapacağız kavurmayı ki tadı kat kat daha güzel olsun. Daha sonra kapak kapatılır tercihen düdüklü tencerede en az 2 saat kadar pişirilir arada tadınada bakarak kıvamını anlayabiliriz. Etler ağızda dağılacak kıvama gelene kadar piştikten sonra kavurmamız hazır olmuştur. Afiyetle yiyebilirsiniz. Kavurma nasıl yapılır öğrenmiş oldunuz.
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz